Seminar aplicativ ”Tehnici de vânzare a produselor de asigurare”

24 Noiembrie 2016

Directiva Europeană de Distribuţie în Asigurări aduce odată cu implementarea sa obligaţia tuturor persoanelor care oferă servicii de consiliere/vânzare a produselor de asigurare de a avea cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru a oferi servicii de calitate, informații "corecte, clare și care să nu inducă în eroare" consumatorul, indiferent de canalul de vânzare utilizat. 

În acest context, Institutul de Studii Financiare organizează  seminarul cu tema ” Tehnici de vânzare a produselor de asigurare”  în data de 05.12.2016, între orele 14.00-18.00, la Hotel Perla din Timișoara, Str. Protopop George Dragomir nr.7.

Seminarul va include următoarele teme:

  • Conștientizarea necesității de promovare a asigurărilor de viață în rândul forței de vânzări
  • Modele de definire a nevoilor specifice clientului de asigurări de viață prin metode de construire a soluțiilor pe baza nevoilor identificate ale clientului
  • Noțiuni de etică și profesionalism în vânzarea asigurărilor de viață.
  • Aspecte tehnice legate de asigurările generale facultative

Seminarul se adresează angajaților din societățile de asigurare; angajaților din societățile de intermediere în asigurare; agenților de asigurare; altor persoane din cadrul forței de vânzări.

Tematica programului va include prezentări dar preponderent vor fi utilizate exerciții, studii de caz şi roleplay-uri de către traineri.

Seminarul va fi susținut de Dna Cristina Silivestru, lector autorizat ASF și Agency Manager NN Asigurări de Viață din 2012 până în prezent, cu o vastă experiență în vânzarea asigurărilor de viață, a pensiilor, a fondurilor de educație pentru copii; în recrutarea și selecția viitorilor angajați; în formarea profesională a personalului din departamentul vânzări. În cadrul companiei NN Asigurări de Viață Dna Silivestru s-a ocupat și de instruirea teoretică a consultanților în asigurări de viață pe baza de tutoriale și cursuri basic pentru noii recrutați.

Taxa de participare la eveniment este de 200 lei + TVA și oferă acces pentru maxim 4 persoane din cadrul aceleiaşi companii. Această taxă include: mapă eveniment cu agenda acestuia, prezentarea lectorilor, materiale promoționale, pauză cafea.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: adriana.artenie@isfin.ro.

Persoană de contact Adriana Artenie, Responsabil Regional ISF - Filiala Timișoara, mobil: 0758.491.990.

 

Vă așteptăm cu drag,

Echipa ISF

Metodologia privind certificarea pregătirii profesionale a distribuitorilor de asigurări și/sau reasigurări

  În atenția distribuitorilor de asigurări și/sau reasigurări     În data de 13.03.2...vezi tot

Revista de Studii Financiare

OPEN DAY MASTERAT FABBV

Bucuria absolvirii unei facultati trebuie urmata de o decizie importanta pentru cariera fiecarui absolvent, respectiv AL...vezi tot

Tact

Comunicat de presă - Conferinţa Quo Vadis piața de asigurări în 2019!

București, ianuarie 2019   Fundaţia Institutul de Studii Financiare şitrustul de presă DC Media Group (din ca...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

SITUATIE CONTRACTE SOCIETATI/INTERMEDIARI PRINCIPALI

În conformitate cu prevederile art. 11, alin (1) din Norma A.S.F. nr.20/2018privind pregătirea profesională a pe...vezi tot

Ectranz

Programe de pregatire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Specialiștii constatare daune își desfășoară activitatea profesională în domeniul asigurărilor, &icir...vezi tot

IMASIG
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și