ISF a organizat în data de 1 februarie 2016 atelierul ”Utilizarea analizei economice în aplicarea legislației în domeniul concurenței”

3 Februarie 2016

În data de 1 februarie 2016 Institutul de Studii Finaciare a organizat, la sediul său din București, atelierul ”Utilizarea analizei economice în aplicarea legislației în domeniul concurenței”.

Evenimentul a fost unul interactiv în cadrul căruia s-au discutat elemente privind analize și remedii în cazurile concentrărilor economice, dreptul concurenței la nivel european dar și național, utilizarea statisticii și a teoriei probabilităților pentru detectarea licitațiilor trucate în achizițiile publice precum și studii de caz întâlnite în România, SUA și Uniunea Europeană.

Atelierul la care au participat reprezentanți ai societăților de asigurare și ai caselor de avocatură a fost susținut de dl. Mihail Bușu, dr. în științe matematice, specializarea Statistică și în Economie, cu specializare în Management, având experiență de 15 ani în mediul academic și de 6 ani în domeniul concurenței, în cadrul Consiliului Concurenței, departamentul Cercetare – Sinteze.

Informațiile transmise în cadrul acestui atelier vor fi aprofundate în perioada următoare printr-o suită de programe educaționale dedicate practicienilor și persoanelor cu atribuții de conducere din cadrul companiilor, firmelor de consultanță în domeniul concurenței și caselor de avocatură. Primul program al acestei serii, cu tema ”Practici anticoncurențiale ale întreprinderilor și indicatori de concentrare a pieței”, se va desfășura în data de 26 februarie 2016, la București. Mai multe detalii aici.

Metodologia privind certificarea pregătirii profesionale a distribuitorilor de asigurări și/sau reasigurări

  În atenția distribuitorilor de asigurări și/sau reasigurări     În data de 13.03.2...vezi tot

Revista de Studii Financiare

OPEN DAY MASTERAT FABBV

Bucuria absolvirii unei facultati trebuie urmata de o decizie importanta pentru cariera fiecarui absolvent, respectiv AL...vezi tot

Tact

Comunicat de presă - Conferinţa Quo Vadis piața de asigurări în 2019!

București, ianuarie 2019   Fundaţia Institutul de Studii Financiare şitrustul de presă DC Media Group (din ca...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

SITUATIE CONTRACTE SOCIETATI/INTERMEDIARI PRINCIPALI

În conformitate cu prevederile art. 11, alin (1) din Norma A.S.F. nr.20/2018privind pregătirea profesională a pe...vezi tot

Ectranz

Programe de pregatire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Specialiștii constatare daune își desfășoară activitatea profesională în domeniul asigurărilor, &icir...vezi tot

IMASIG
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și