ISF a organizat în data de 1 februarie 2016 atelierul ”Utilizarea analizei economice în aplicarea legislației în domeniul concurenței”

3 Februarie 2016

În data de 1 februarie 2016 Institutul de Studii Finaciare a organizat, la sediul său din București, atelierul ”Utilizarea analizei economice în aplicarea legislației în domeniul concurenței”.

Evenimentul a fost unul interactiv în cadrul căruia s-au discutat elemente privind analize și remedii în cazurile concentrărilor economice, dreptul concurenței la nivel european dar și național, utilizarea statisticii și a teoriei probabilităților pentru detectarea licitațiilor trucate în achizițiile publice precum și studii de caz întâlnite în România, SUA și Uniunea Europeană.

Atelierul la care au participat reprezentanți ai societăților de asigurare și ai caselor de avocatură a fost susținut de dl. Mihail Bușu, dr. în științe matematice, specializarea Statistică și în Economie, cu specializare în Management, având experiență de 15 ani în mediul academic și de 6 ani în domeniul concurenței, în cadrul Consiliului Concurenței, departamentul Cercetare – Sinteze.

Informațiile transmise în cadrul acestui atelier vor fi aprofundate în perioada următoare printr-o suită de programe educaționale dedicate practicienilor și persoanelor cu atribuții de conducere din cadrul companiilor, firmelor de consultanță în domeniul concurenței și caselor de avocatură. Primul program al acestei serii, cu tema ”Practici anticoncurențiale ale întreprinderilor și indicatori de concentrare a pieței”, se va desfășura în data de 26 februarie 2016, la București. Mai multe detalii aici.

SITUATIE CONTRACTE SOCIETATI/INTERMEDIARI PRINCIPALI

În conformitate cu prevederile art. 11, alin (1) din Norma A.S.F. nr.20/2018privind pregătirea profesională a pe...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Programe de pregatire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Specialiștii constatare daune își desfășoară activitatea profesională în domeniul asigurărilor, &icir...vezi tot

Tact

ISF vă urează Sărbători Fericite!

Institutul de Studii Financiare vă urează un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un An Nou plin cu realizări! ...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Lansare numărul 5 al Revistei de Studii Financiare

Institutul de Studii Financiare a lansat numărul cinci al Revistei de Studii Financiare în cadrul Conferinței In...vezi tot

Ectranz

Lansare carte „Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar”

În cadrul Conferinței Internaționale Digitalizare și Inovație: noi competențe în educația profesional...vezi tot

IMASIG
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și