Conferință ISSDC: "Provocarile demografice din sectorul asigurărilor"

11 Mai 2016

 

Comitetul pentru dialog social sectorial în asigurări (ISSDC) derulează în prezent un proiect cu privire la provocarile demografice din sectorul asigurărilor. Proiectul este finanțat de Comisia Europeană, este condusă de UNI-Europa Finance - sindicatul european pentru serviciile financiare - și este susținut de asociațiile europene de asigurări patronale, și anume Insurance Europe, Amice și Bipar. Proiectul include mai multe inițiative, inclusiv organizarea unei conferințe la București, 11-13 mai 2016.

Conferința începe cu un discurs de primire de către partenerii români ai sectorului asigurărilor, precum și o "Prezentarea de exemple de bune practici în materie de inițiative ale partenerilor cu privire la provocarea demografică", pe data de 12 mai.

Dl.Calin Rangu vorbește pe data de 13 mai, 2016, în calitate de Președinte al Institutului de Studii Financiare (ISF) și director executiv la CIO Council, pe tema „Digitalizarea și impactul acesteia asupra sectorului financiar, în România”.

În plus față de conferința de la București, proiectul include publicarea unei broșuri care compilează exemple de bune practici pe care asigurătorii sau partenerii sociali din sectorul asigurărilor le-au stabilit pentru domeniile respective ale agendei evenimentului, și anume echilibru între viața profesională, calificările și formarea profesională continuă, sănătatea și siguranța la locul de muncă, prelungirea timpului de lucru și tele-work (lucrul la distanță). Broșura a fost dezvoltată cu mai multe companii de asigurări și asociațiile naționale care furnizează exemple de bună practică și a fost finalizată pentru a fi distribuită la conferința de la București.

Conferinta are loc la Sheraton Bucharest Hotel, Calea Dorobantilor 5-7. Conferința oferă inclusiv interpretare în / din limba română.

Vezi aici Agenda detaliată

 

 

 

SITUATIE CONTRACTE SOCIETATI/INTERMEDIARI PRINCIPALI

În conformitate cu prevederile art. 11, alin (1) din Norma A.S.F. nr.20/2018privind pregătirea profesională a pe...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Programe de pregatire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Specialiștii constatare daune își desfășoară activitatea profesională în domeniul asigurărilor, &icir...vezi tot

Tact

ISF vă urează Sărbători Fericite!

Institutul de Studii Financiare vă urează un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un An Nou plin cu realizări! ...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Lansare numărul 5 al Revistei de Studii Financiare

Institutul de Studii Financiare a lansat numărul cinci al Revistei de Studii Financiare în cadrul Conferinței In...vezi tot

Ectranz

Lansare carte „Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar”

În cadrul Conferinței Internaționale Digitalizare și Inovație: noi competențe în educația profesional...vezi tot

IMASIG
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și