Chestionar de analiză a nivelului de financial literacy în România – 2018

18 Mai 2018

Prin semnarea chestionarului de față vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea, de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, a datelor cu caracter personal furnizate în cuprinsul acestuia.

Datele cu caracter personal furnizate în cuprinsul chestionarului de față sunt folosite în scop exclusiv statistic de către Autoritatea de Supraveghere Financiară în scopul identificării și dezvoltării de soluții de îmbunătățire a nivelului de protecție a consumatorilor de produse și servicii financiare non-bancare contribuind, astfel, la exercitarea rolului de autoritate al instituției pe piețele reglementate.

Datele cu caracter personal furnizate în cuprinsul chestionarului de față, vor fi prelucrate în condiții de legalitate, transparență și echitate de către persoane special desemnate din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, nu vor fi făcute publice de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele declarate, nu vor fi transmise altor instituții sau entități și nu vor fi transmise unor state terțe.

Conform prevederilor legale în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal, Legea nr. 677/2001 și Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul la rectificare, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la ștergerea datelor și dreptul de a vă adresa justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Registratura Autorității de Supraveghere Financiară din Splaiul Independenței nr. 15, București Sector 5.

 Chestionarul poate fi completat aici.

 

Chestionar de analiză a nivelului de financial literacy în România – 2018

SITUATIE CONTRACTE SOCIETATI/INTERMEDIARI PRINCIPALI

În conformitate cu prevederile art. 11, alin (1) din Norma A.S.F. nr.20/2018privind pregătirea profesională a pe...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Programe de pregatire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Specialiștii constatare daune își desfășoară activitatea profesională în domeniul asigurărilor, &icir...vezi tot

Tact

ISF vă urează Sărbători Fericite!

Institutul de Studii Financiare vă urează un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un An Nou plin cu realizări! ...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Lansare numărul 5 al Revistei de Studii Financiare

Institutul de Studii Financiare a lansat numărul cinci al Revistei de Studii Financiare în cadrul Conferinței In...vezi tot

Ectranz

Lansare carte „Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar”

În cadrul Conferinței Internaționale Digitalizare și Inovație: noi competențe în educația profesional...vezi tot

IMASIG
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și