Anunț privind selecția specialiștilor pentru elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune

25 Ianuarie 2018

Institutul de Studii Financiare (ISF), pornind de la atribuțiile sale statutare și urmărind permanent prin proiectele derulate creșterea calității activităților derulate în cadrul piețelor finanaciare non-bancare și, implicit, creșterea gradului de încredere a consumatorilor în serviciile și produsele oferite de către aceaste piețe, inițiează elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune.
Prin acest cod se dorește stabilirea unor norme de conduită profesională pentru specialistul constatare daune și a unor principii fundamentale care trebuie respectate în vederea creșterii încrederii consumatorului de produse de asigurare în ceea ce privește activitatea de constatare daune, parte a procesului de instrumentare a daunelor produse bunurilor asigurate.
În acest sens, ISF adresează celor interesați, cu expertiză relevantă în domeniul pentru care se elaborează codul deontologic, invitația de a se înscrie la procesul de selecție a specialiștilor care vor face parte din proiect.
Candidații vor transmite, până la data de 09.02.2018, următoarele documente:

A. Curriculum Vitae, redactat în limba română, în format Europass, din care să reiasă:
   1. studiile postuniversitare absolvite;
   2. aspecte relevante privind activitatea și experiența profesională de minim 5 ani pe posturi de conducere, în domeniul daunelor;
   3. coordonarea de proiecte, elaborarea de materiale de prezentare în domeniul daunelor.

B. Două scrisori de recomandare în legătură cu: activitatea și realizările profesionale, credibilitatea și reputația profesională.

Documentele vor fi transmise pe adresa de e-mail: evaluari@isfin.ro, salvate într-un singur document pdf. denumit cu numele candidatului.
Candidaților selectați li se vor solicita documente prin care să probeze îndeplinirea cerințelor menționate la punctul A.

Metodologia privind certificarea pregătirii profesionale a distribuitorilor de asigurări și/sau reasigurări

  În atenția distribuitorilor de asigurări și/sau reasigurări     În data de 13.03.2...vezi tot

Revista de Studii Financiare

OPEN DAY MASTERAT FABBV

Bucuria absolvirii unei facultati trebuie urmata de o decizie importanta pentru cariera fiecarui absolvent, respectiv AL...vezi tot

Tact

Comunicat de presă - Conferinţa Quo Vadis piața de asigurări în 2019!

București, ianuarie 2019   Fundaţia Institutul de Studii Financiare şitrustul de presă DC Media Group (din ca...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

SITUATIE CONTRACTE SOCIETATI/INTERMEDIARI PRINCIPALI

În conformitate cu prevederile art. 11, alin (1) din Norma A.S.F. nr.20/2018privind pregătirea profesională a pe...vezi tot

Ectranz

Programe de pregatire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Specialiștii constatare daune își desfășoară activitatea profesională în domeniul asigurărilor, &icir...vezi tot

IMASIG
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și