Anunț privind selecția specialiștilor pentru elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune

25 Ianuarie 2018

Institutul de Studii Financiare (ISF), pornind de la atribuțiile sale statutare și urmărind permanent prin proiectele derulate creșterea calității activităților derulate în cadrul piețelor finanaciare non-bancare și, implicit, creșterea gradului de încredere a consumatorilor în serviciile și produsele oferite de către aceaste piețe, inițiează elaborarea Codului deontologic al specialistului constatare daune.
Prin acest cod se dorește stabilirea unor norme de conduită profesională pentru specialistul constatare daune și a unor principii fundamentale care trebuie respectate în vederea creșterii încrederii consumatorului de produse de asigurare în ceea ce privește activitatea de constatare daune, parte a procesului de instrumentare a daunelor produse bunurilor asigurate.
În acest sens, ISF adresează celor interesați, cu expertiză relevantă în domeniul pentru care se elaborează codul deontologic, invitația de a se înscrie la procesul de selecție a specialiștilor care vor face parte din proiect.
Candidații vor transmite, până la data de 09.02.2018, următoarele documente:

A. Curriculum Vitae, redactat în limba română, în format Europass, din care să reiasă:
   1. studiile postuniversitare absolvite;
   2. aspecte relevante privind activitatea și experiența profesională de minim 5 ani pe posturi de conducere, în domeniul daunelor;
   3. coordonarea de proiecte, elaborarea de materiale de prezentare în domeniul daunelor.

B. Două scrisori de recomandare în legătură cu: activitatea și realizările profesionale, credibilitatea și reputația profesională.

Documentele vor fi transmise pe adresa de e-mail: evaluari@isfin.ro, salvate într-un singur document pdf. denumit cu numele candidatului.
Candidaților selectați li se vor solicita documente prin care să probeze îndeplinirea cerințelor menționate la punctul A.

Compararea Canalelor de distribuție a asigurărilor: 5 direcții esențiale

  Canalele de distribuție din sectorul de asigurări sunt într-o continuă schimbare. Acest lucru nu este s...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Generația GAP – știri, tendințe și cercetări

LOMA prezintă în numarul din mai al revistei, tendințe ale viitorului intr-o serie de articole interesante bazat...vezi tot

Tact

Lansarea studiului “Evaluarea complexă a relației cu surplusul financiar’’

Comunicat de presa         Banii, românii și investițiile   București, 21 mai - Aso...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Atelier financiar pentru sportivi

Institutul de Studii Financiare in parteneriat cu Sports – HUB au organizat pe 16 mai a.c. un eveniment de educati...vezi tot

Ectranz

Sesiuni de evaluare a competențelor SPECIALIȘTILOR CONSTATARE DAUNE

Programarea sesiunilor de evaluare/reevaluare a competențelor specialiștilor constatare daune Institutul de Studii Fi...vezi tot

IMASIG Job-uri de la cele mai populare companii din România. Peste 60.000+ oferte în România și peste hotare. Un mod confortabil, rapid și gratuit de a-ți găsi un job.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și