A avut loc SEMINARUL GRATUIT pentru persoanele ce au susținut examenul de pregătire profesională continuă

8 Martie 2016

Institutul de Studii Financiare a organizat evenimentul educaţional ”Comunicarea centrată pe client”, un seminar de 3 ore care își propune să sublinieze importanța modului în care alegem să comunicăm cu clienții, oferind suport persoanelor din vânzări pentru a avea un mesaj centrat pe client, în vederea creșterii eficienței comunicării verbale și scrise.

Evenimentul gratuit oferit de ISF se adresează doar persoanelor care şi-au susținut examenul de pregătire profesională continuă la ISF în anul 2015.

Evenimentul a avut loc in București, la UZINEXPORT ROMÂNIA, in 3 Martie 2016. În cadrul seminarului, la care au participat 30 de profesioniști de la diferite companii bancare și de asigurări,  au fost discutate aspecte privind identificarea tiparelor de comunicare ale clienților și adaptarea comunicării verbale și scrise a vânzătorului la aceste tipare, gestionarea rolurilor jucate de către membrii unui comitet de decizie în cadrul unei întâlniri de vânzare, interacțiuni “speciale” cu clienții, toate acestea fiind exemplificate interactiv și prin discuții de grup, video-training și studii de caz.

Speaker-ul acestei tematici este Rares Medrega, absolvent al Facultății de Științe Economice, Specializare Finanțe - Asigurări și master în Managementul Resurselor Umane. Are experiență în vânzări, asigurări, management, training și consultanță de afaceri. Este lector acreditat ASF, speaker, coach, acreditat în managementul proiectelor și deține certificare LIFO® (metodă de analiză comportamentală). În ultimii 13 ani Rareș a oferit consultanță și training pentru 30 de companii din diferite domenii - asigurări, bancar, pensii private, IT, instituții guvernamentale, auto, medical. 

Persoanele care nu au reușit să participe și doresc o eventuală re-programare, pot solicita aceasta prin e-mail, la adresa alina.tudorache@isfin.ro, specificând intenția de a participa la ”SEMINARUL GRATUIT pentru persoanele ce au susținut examenul de pregătire profesională continuă”. Menționăm că rezervarea și programarea locurilor se va face în ordinea înscrierilor, deci nu ezitați să ne contactați.

 

 

SITUATIE CONTRACTE SOCIETATI/INTERMEDIARI PRINCIPALI

În conformitate cu prevederile art. 11, alin (1) din Norma A.S.F. nr.20/2018privind pregătirea profesională a pe...vezi tot

Revista de Studii Financiare

Programe de pregatire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Specialiștii constatare daune își desfășoară activitatea profesională în domeniul asigurărilor, &icir...vezi tot

Tact

ISF vă urează Sărbători Fericite!

Institutul de Studii Financiare vă urează un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un An Nou plin cu realizări! ...vezi tot

ISF - Accredited Training Partner of CISI

Lansare numărul 5 al Revistei de Studii Financiare

Institutul de Studii Financiare a lansat numărul cinci al Revistei de Studii Financiare în cadrul Conferinței In...vezi tot

Ectranz

Lansare carte „Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar”

În cadrul Conferinței Internaționale Digitalizare și Inovație: noi competențe în educația profesional...vezi tot

IMASIG
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și