Despre aceasta evaluare

Certificarea pregătirii profesionale inițiale a distribuitorilor de asigurări

 Sesiunile de examinare pentru certificarea pregătirii profesionale inițiale a distribuitorilor de asigurări se organizează doar la sală (offline).

 Înscrierea candidaților la sesiunile de examinare pentru certificarea pregătirii profesionale inițiale se realizează prin intermendiul Platformei electronice a ISF. Vă rugăm să accesați Platforma aici și să urmați pașii din Ghidul candidatului sau din Ghidul Furnizorului/Angajatorului, după caz, pentru realizarea înscrierii.

 Atenție! Înscrierea la un examen de certificare se consideră a fi finalizată doar prin emiterea Facturii Proforme și Finalizarea comenzii efectuate. Plata taxelor de examinare se realizează numai pe baza facturii proforme, plățile realizate anterior efectuării  înscrierii nu pot fi luate în considerare.

 Pentru o bună informare și înțelegere a  procesului de certificare a pregătirii profesionale inițiale, vă rugăm să consultați  Metodologia de certificare a distribuitorilor de asigurări.

 Precizăm că, din contul dvs. creat în Platformă, puteți să achiziționați și Manualul Distribuitorului de Asigurări, variantă disponibilă online doar pentru citire (preț: 15,00 lei).

Vizualizare document Planificarea examenelor de certificare pentru distribuitori, Trimestrul IV
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și