Îmbunătațirea Abilităților de Comunicare - CLUJ

Cluj Napoca 12 June 2019

Trainer: Marius Dan

Details

Modul IV - Comunicare eficientă. Tehnici de negociere. Managementul conflictelor - Pregătire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Curs cu aplicabilitate directă pentru comunicarea eficientă cu clienții și cu partenerii din activitatea profesională și dezvoltarea competențelor privind furnizarea și obținerea tuturor informațiilor relevante precum și privind cuprinderea în circuitul comunicațional a tuturor părtilor interesate / implicate. Se abordează modalități consacrate prin care comunicarea devine clară și constructivă precum și greșelile de evitat în comunicare. Cursul privește atât comunicarea față în față cât și comunicarea la telefon și prin mijloace electronice.

Participanților la acest curs li se vor aloca 4 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru specialiștii constatare daune.

Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Target group

 • Constatatori de daune.
 • Personal cu atribuții în relații directe cu clienți și parteneri profesionali.

Course objectives

 • Furnizarea către participanți a unor căi de urmat pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare în împrejurări profesionale;
 • Înțelegerea de către participanți a beneficiilor unor atitudini și comportamente care permit o bună comunicare în viața profesională;
 • Dezvoltarea competențelor de comunicare privind furnizarea și obținerea de informații de bună calitate 

Subjects

 • Receptivitate și relaționare în comunicare;
 • Stiluri de comunicare și moduri de adaptare la stiluri diferite de comunicare;
 • Claritate și răspunsuri constructive;
 • Comunicare eficientă la telefon și prin mijloace electronice;
 • Recomandări ese

Trainer

În 13 ani de activitate, Marius și-a manifestat pasiunea pentru dezvoltarea celorlalți într-o varietate de domenii care includ asigurări (peste 10 ani), IT, Telco, bricolaj, automotive, pharma, transporturi etc.

Ca om de vânzare și coordonator de echipă, s-a format ca profesionist la companii de asigurări de top: Aviva (1 an), Groupama (1 an) și Allianz-Țiriac (8 ani).

Expertiza în vânzare și capacitatea de a contribui semnificativ la dezvoltarea personală și profesională a celorlalți “și-au dat mâna” în 2010 când Marius a devenit trainer la Allianz-Țiriac Asigurări. Aici a participat la formarea oamenilor din cadrul forței de vânzare (agenți/manageri) prin design si livrare de cursuri, coaching și coaching on the job.

În training, Marius are un principiu esențial care determină interacțiunea participanților la curs: “Oamenilor nu le pasă câte știi tu, până când nu știu că îți pasă” (John Maxwell). Prin urmare, Marius va facilita acea interacțiune prin care oamenii să se simtă valorizați, să se simtă bine împreună și să dobândească acele cunoștințe și competențe necesare dezvoltării personale și profesionale.

Duration / Period

Programul are o durată de 3 ore (4 credite) și se va desfășura în intervalul orar 14:00-17:00.

Investment

Investiția pentru acest program este de:

 • 180 lei + TVA/participant
 • 190,08 lei + TVA/participant, cu taxa pentru validarea și înregistrarea creditelor inclusă

Taxele de mai sus includ: materiale curs, pauze de cafea, certificat de participare.

Discounts

La tariful de mai sus se acordă o reducere de 5% persoanelor care au participat la cel puțin încă un modul din cadrul programului de pregătire profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Apply for course
Helpful information to complete the form.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și