Gestionarea Emoțiilor în Situații Tensionate - CLUJ

Cluj Napoca 12 June 2019

Trainer: Marius Dan

Details

Modul IV - Comunicare eficientă. Tehnici de negociere. Managementul conflictelor - Pregătire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Curs pentru dezvoltarea competențelor de gestionare, evitare, prevenire a conflictelor în activitatea profesională. Cursul furnizează cunoștințele necesare pentru stabilirea și menținerea unui contact pozitiv cu interlocutorul prin calitatea comunicării. Se abordează tehnici de negociere si de rezolvare a obiecțiilor interlocutorului, atitudini și practici profesionale în negociere pentru evitarea unor situații tensionate. Sunt incluse recomandări concrete pentru o bună comunicare directă.

Participanților la acest curs li se vor aloca 4 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru specialiștii constatare daune.

Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Target group

 • Constatatori de daune.
 • Personal cu atribuții în relații directe cu clienți și parteneri profesionali.

Course objectives

 • Dezvoltarea competențelor de management al conflictelor prin tehnici de negociere și gestionare a emoțiilor;  
 • Cunoașterea de către participanți a cerințelor pentru succesul unei negocieri și a unor abordări de înlăturare a barierelor de comunicare;
 • Furnizarea recomandărilor principale pentru eficiența comunicarii față în față și rezolvarea situațiilor tensiona

Subjects

 • Tehnici de negociere și de rezolvare a obiecțiilor interlocutorului;
 • Condiții esențiale pentru succesul negocierii;
 • Prevenirea și depășirea situațiilor tensionate;
 • Managementul conflictelor și înlăturarea barierelor în comunicare;
 • Recomandări esențiale pentru comunicarea față în față.  

Trainer

În 13 ani de activitate, Marius și-a manifestat pasiunea pentru dezvoltarea celorlalți într-o varietate de domenii care includ asigurări (peste 10 ani), IT, Telco, bricolaj, automotive, pharma, transporturi etc.

Ca om de vânzare și coordonator de echipă, s-a format ca profesionist la companii de asigurări de top: Aviva (1 an), Groupama (1 an) și Allianz-Țiriac (8 ani).

Expertiza în vânzare și capacitatea de a contribui semnificativ la dezvoltarea personală și profesională a celorlalți “și-au dat mâna” în 2010 când Marius a devenit trainer la Allianz-Țiriac Asigurări. Aici a participat la formarea oamenilor din cadrul forței de vânzare (agenți/manageri) prin design si livrare de cursuri, coaching și coaching on the job.

În training, Marius are un principiu esențial care determină interacțiunea participanților la curs: “Oamenilor nu le pasă câte știi tu, până când nu știu că îți pasă” (John Maxwell). Prin urmare, Marius va facilita acea interacțiune prin care oamenii să se simtă valorizați, să se simtă bine împreună și să dobândească acele cunoștințe și competențe necesare dezvoltării personale și profesionale.

Duration / Period

Programul are o durată de 3 ore (4 credite) și se va desfășura în intervalul orar 10:00-13:00.

Investment

The investment for this program is:

 • 180 lei + VAT / participant
 • 190,08 lei + VAT / participant, with the fee for validation and registration of credits included.

Fees include: course materials, coffee breaks, participation certificates.

Discounts

La tariful de mai sus se acordă o reducere de 5% persoanelor care au participat la cel puțin încă un modul din cadrul programului de pregătire profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Apply for course
Helpful information to complete the form.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și