Webinar: Riscuri și asigurări de răspundere civilă

Bucuresti 31 Octombrie 2019

Trainer: Mihaela Cojocaru

Detalii

Asigurarea de răspundere civilă este de importanță esențială pentru toate sectoarele de activitate, dar şi pentru viața de zi cu zi. Reprezintă o clasă de asigurări complexe, care necesită un grad ridicat atât de conștientizare cât şi de cunoștințe de ordin tehnic.

Instruirea permanentă şi eficientă este importantă şi îi ajută pe toți cei implicați în vânzarea, subscrierea şi instrumentarea daunelor în asigurările de răspundere civilă.

Webinarul își propune să pună asigurarea de răspundere civilă în context şi să aducă în atenția celor interesați tipurile de asigurări de răspundere şi modul în care acestea pot fi explicate şi oferite potențialilor asigurați.

Participanților la acest modul li se vor aloca 2 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru distribuitori de asigurari conform Normei ASF nr.20/2018.


Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă.

Grup țintă

Programul se adresează personalului din companiile de brokeraj sau din companiile de asigurare implicat în vânzarea polițelor de asigurare de răspundere civilă dar şi celor care doresc să se implice în procesul de subscriere ori de instrumentare şi lichidare de daune.

Obiectivele cursului

La finalul programului cursanții vor:

  • avea o înțelegere clară a diferitelor tipuri de asigurări de răspundere civilă;
  • avea o imagine de ansamblu cu privire la modul de evaluare a riscului,
  • înțelege impactul pe care tipul de activitate îl pot avea asupra acoperirii oferite de polița de asigurare.

Tematica

  • Ce este și cum ia naștere răspunderea civilă;
  • Tipuri de răspundere civilă și polițele de asigurare aferente;
  • Limitele de răspundere;
  • Apariția pagubelor materiale și vătămărilor corporale – cum se soluționează dosarele de daună.

În prezentarea temelor se vor utiliza exemple şi studii de caz din piața asigurărilor şi din experiența trainerului care să ajute la o mai bună înțelegere a tematicii abordate.

Trainer

Mihaela Cojocaru are experiență în asigurări din 1995 având responsabilități în asigurări generale în arii ca vânzare, subscriere, daune, în special in asigurările de răspundere, asigurările de riscuri financiare și asigurări de bunuri. A ocupat pe rând, funcțiile de inspector asigurări, director subscriere asigurări generale, director vânzări și director operațiuni în companii precum ARDAF, ASTRA, ASIROM, Accenture, CertAsig. Între 2013 - 2016 a ocupat funcția de Director General Adjunct la CertAsig, iar începând din 2017 devine consultant în domenii precum asigurări, management de risc şi training. Între 1996 si 1998 a organizat cursuri de pregătire în asigurări prin programe ale Fondului Britanic de Know How și a participat la organizarea mai multor cursuri și la redactarea mai multor suporturi de curs. Este lector atestat ASF/CSA (L-0130) din 07.12.2010.

Durata/Perioada

Acest webinar durează 2 ore și va avea loc la ora 12:30.

Investiție

Investiția necesară pentru a participa la acest webinar este de 85 lei +TVA.

Discounturi

-

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și