Webinar: Instrumente la bursă şi riscul - cum îl identifici şi cum îl administrezi

Bucureşti 26 Aprilie 2017

Trainer: Stoica Remus

Detalii

Acest Webinar începe prin a detalia principalele instrumente listate la bursă, argumentând rațiunea de alege investiția folosind fiecare dintre aceste vehicule. Având aceste cunoștințe, veți discuta împreună cu lectorul riscurile inerente ale investiției și mecanismele consacrate de management al riscului (riscul de contraparte, riscul de piață și cel operațional), înțelegând astfel modalitatea de relaționare atât cu instrumentele de investiții cât și cu instituțiile pieței de capital specializate în managementul riscului. De asemenea veți parcurge analiza graficelor de evoluție a prețurilor, precum și rolul celor mai utilizați indicatori de analiză tehnică. Exemplele si studiile de caz sunt aplicate pe Bursa de Valori București (BVB) și Bursa Sibiană (Sibex).

Grup țintă

Acest Webinar începe prin a detalia principalele instrumente listate la bursă, argumentând rațiunea de alege investiția folosind fiecare dintre aceste vehicole. Având aceste cunoștințe, veți discuta împreună cu lectorul riscurile inerente ale investiției și mecanismele consacrate de management al riscului (riscul de contraparte, riscul de piață și cel operațional), înțelegând astfel modalitatea de relaționare atât cu instrumentele de investiții cât și cu instituțiile pieței de capital specializate în managementul riscului. De asemenea veți parcurge analiza graficelor de evoluție a prețurilor, precum și rolul celor mai utilizați indicatori de analiză tehnică. Exemplele si studiile de caz sunt aplicate pe Bursa de Valori București (BVB) și Bursa Sibiană (Sibex).

Obiectivele cursului

Se urmărește detalierea următoarelor enunțuri:

Instrumentele investiționale - vehicule care angrenează capitalul înspre activități economice eficiente.

Riscurile aferente investițiilor și modalități de protecție la dispoziția investitorului

Analiza tehnică - un instrument la îndemâna tuturor

Tematica

  1. Instrumente de investiții - acțiuni, obligațiuni, unități de fond, contractele futures.
  2. Managementul riscului de contrapartidă, operațional și de piață.
  3. Analiza tehnică - graficele lumânare, formațiuni de grafic și trend, indicatori de bază.

Trainer

Stoica Remus - singura persoană care a lucrat la toate bursele si casele de compensare înființate în România. A debutat în piața de capital din 2003, ca expert financiar și operațiuni în grupul Sibex, activân o perioadă și în brokeraj, ca Dir. Sucursala Sibiu. Din 2010 până în prezent a venit la București, ocupând poziții importante la Bursa Română de Mărfuri și la Bursa de Valori București, în prezent fiind Dir. Gen. al unei companii ce urmărește listarea la bursă. 

În acest timp, încă din 2006 s-a preopcupat și de livrarea de cursuri şi training-uri prin predarea mai multor module pentru cursurile de autorizare a brokerilor și a consultanților de investiții.

Durata/Perioada

Webinarul durează 2 ore și va avea loc în data de 26.04.2017  între orele 15.00 și 17.00.

Investiție

Investiția necesară pentru acest webinar este de 45 lei + TVA/participant.

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și