Webinar: Bursa - În primul rând pentru investiţii!

Bucureşti 26 Aprilie 2017

Trainer: Stoica Remus

Detalii

Acest Webinar te ajută să înțelegi mecanismul de funcționare al bursei, familiarizându-te cu instituțiile care administrează sistemul pieței de capital (mecanismul bursier de tranzacționare) și inerent vei înțelege în detaliu rolul lor și modalitatea de relaționare cu aceste instituții. Acesta este un prim pas important pentru accesul tău la mecanismele moderne de investiție. 

Exemplele si studiile de caz sunt aplicate pe Bursa de Valori București (BVB) și Bursa Sibiană (Sibex).

Grup țintă

Cursul este pentru cei care intenționează să demareze investiții la bursă în perioada următoare, pentru cei care doresc să afle ce oportunități moderne de finanțare există în domeniul financiar ne-bancar, respectiv pentru cei aflați la începutul activității de investitor.

Obiectivele cursului

Se urmărește detalierea următoarelor enunțuri:

  • Piața de capital - loc central de întalnire al celor cu excedent de capital și al celor cu idei antreprenoriale. Mecanismul de focalizare a capitalului înspre activitățile economice eficiente.
  • Care este arhitectura instituțională a pieței de capital?
  • Bursa prin optica antreprenorului
  • Bursa prin optica investitorului

Tematica

  1. Investitorii, antreprenorii și accesul la piața de capital.
  2. Instituțiile pieței de capital: Bursa, Depozitarul și mecanismul de decontare, Autoritatea de Supraveghere și Piața Reglementată, Societățile de Servicii de Investiții Financiare
  3. Instrumente de finanțare la dispoziția antreprenorului - Emitent listat la bursă.
  4. Modalități de acces la investiții - Fluxul de capital și investitorii instituționali

Trainer

Stoica Remus - singura persoană care a lucrat la toate bursele si casele de compensare înființate în România. A debutat în piața de capital din 2003, ca expert financiar și operațiuni în grupul Sibex, activân o perioadă și în brokeraj, ca Dir. Sucursala Sibiu. Din 2010 până în prezent a venit la București, ocupând poziții importante la Bursa Română de Mărfuri și la Bursa de Valori București, în prezent fiind Dir. Gen. al unei companii ce urmărește listarea la bursă. 

În acest timp, încă din 2006 s-a preopcupat și de livrarea de cursuri şi training-uri prin predarea mai multor module pentru cursurile de autorizare a brokerilor și a consultanților de investiții.

Durata/Perioada

Webinarul durează 1 oră și va avea loc în data de 26 aprilie 2017  între orele 13.00 și 14.00.

Investiție

Investiția necesară pentru acest webinar este de 45 lei+TVA/participant.

Discounturi

-

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și