Introducere în asigurările agricole

București 17 Noiembrie 2017

Trainer: Lucian Marin

Detalii

Programul are ca scop introducerea în asigurările agricole prin prezentarea asigurărilor de culturi, cu punctarea asigurărilor de legume și asigurărilor de animale de fermă. Se vor puncta și câteva caracteristici ale asigurărilor de păduri și animale de companie care, în acest moment, sunt puțin uzitate în Romania însă pot avea succes. Participanții la această sesiune vor fi familiarizați cu aceste tipuri de asigurări ca și acoperiri dar și ca diferențe și similitudini cu asigurările mai utilizate în piață.

Grup țintă

Programul se adresează angajaților companiilor de asigurări, brokerilor, agenților de asigurare precum și altor persoane ce doresc a se familiariza cu aceste tipuri de asigurări. Participanții ar trebui să fi trecut printr-un curs de introducere in asigurări non-viață și să aibă noțiuni de bază ale asigurărilor non-viață.

Obiectivele cursului

Familiarizarea participanților cu asigurările agricole (diverse tipuri), înțelegerea modului de funcționare și a diferențelor față de alte tipuri de asigurări, precum și informațiile minim necesare pentru subscrierea polițelor de acest gen.

Tematica

 1. Prezentarea asigurărilor agricole;
 2. Tipuri de asigurări agricole;
 3. Asigurările de culturi de câmp;
 4. Asigurări de legume;
 5. Asigurări de animale de fermă;
 6. Asigurări de animale de companie;
 7. Asigurări de păduri;
 8. Concluzii și întrebări.

Trainer

Lucian Marin - experiență în asigurări din 1996 având responsabilități în asigurări non-life, în arii ca vânzare, daune, subscriere. Începând cu 2004 are în responsabilități asigurările agricole. În 2013 încheie activitatea la Groupama Asigurări ca Director Tehnic Non Life, devenind Director General Adjunct la Gothaer Asigurări unde a activat până în 2014. Din acest moment devine consultant în strategie, business și training-uri.
În perioada 2011 - 2014 a fost Șeful secțiunii de asigurări agricole din UNSAR.

Durata/Perioada

Programul va avea loc în data de 17 noiembrie 2017, după următorul program:

 • Vineri, 17 noiembrie 2017, 09:30 - 17:00

Investiție

Investiția necesară pentru acest program este de 450 lei + TVA/participant și include: suport de curs, pauze de cafea, gustare și certificate de participare.

Discounturi

La tariful de mai sus se acordă urmatoarele discount-uri:

 • 5% pentru înscriere și plată până la data de 17 octombrie 2017
 • 5% pentru înscrierea a mai mult de două persoane din cadrul aceleiași organizații.
 • Discount-urile pot fi cumulate.
Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.

 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și