Îmbunătațirea Abilităților de Comunicare

București 16 Ianuarie 2019

Trainer: Romeo Jantea

Detalii

Modul IV - Comunicare eficientă. Tehnici de negociere. Managementul conflictelor - Pregătire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Curs cu aplicabilitate directă pentru comunicarea eficientă cu clienții și cu partenerii din activitatea profesională și dezvoltarea competențelor privind furnizarea și obținerea tuturor informațiilor relevante precum și privind cuprinderea în circuitul comunicațional a tuturor părtilor interesate / implicate. Se abordează modalități consacrate prin care comunicarea devine clară și constructivă precum și greșelile de evitat în comunicare. Cursul privește atât comunicarea față în față cât și comunicarea la telefon și prin mijloace electronice.

Participanților la acest curs li se vor aloca 4 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru specialiștii constatare daune.

Grup țintă

  • Constatatori de daune.
  • Personal cu atribuții în relații directe cu clienți și parteneri profesionali.

Obiectivele cursului

  • Furnizarea către participanți a unor căi de urmat pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare în împrejurări profesionale;
  • Înțelegerea de către participanți a beneficiilor unor atitudini și comportamente care permit o bună comunicare în viața profesională;
  • Dezvoltarea competențelor de comunicare privind furnizarea și obținerea de informații de bună calitate 

Tematica

  • Receptivitate și relaționare în comunicare;
  • Stiluri de comunicare și moduri de adaptare la stiluri diferite de comunicare;
  • Claritate și răspunsuri constructive;
  • Comunicare eficientă la telefon și prin mijloace electronice;
  • Recomandări ese

Trainer

Romeo Jantea detine o experiență de peste 20 de ani in asigurari, cu atribuții de top management in mari societăti de asigurari si in brokeraj. De asemenea, are o experiență considerabilă ca si consultant pentru dezvoltarea afacerilor si management și este formator pentru pregatirea profesională a adulților certificat din anul 2010.

Romeo Jantea este membru in Asociația pentru Promovarea Asigurarilor, in Asociația Administratorilor Independenți si in Asociația Centrul de Arbitraj si Mediere in Asigurări.

Durata/Perioada

Programul are o durată de 3 ore (4 credite) și se va desfășura în data de 16 ianuarie 2019, în intervalul orar 14:00-17:00.

Investiție

Investiția pentru acest program este de 180 lei + TVA/participant și include: materiale curs, pauze de cafea, certificat de participare.

Discounturi

La tariful de mai sus se acordă o reducere de 5% persoanelor care au participat la cel puțin încă un modul din cadrul programului de pregătire profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.

 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și