Gestionarea Emoțiilor în Situații Tensionate

București 16 Ianuarie 2019

Trainer: Romeo Jantea

Detalii

Modul IV - Comunicare eficientă. Tehnici de negociere. Managementul conflictelor - Pregătire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Curs pentru dezvoltarea competențelor de gestionare, evitare, prevenire a conflictelor în activitatea profesională. Cursul furnizează cunoștințele necesare pentru stabilirea și menținerea unui contact pozitiv cu interlocutorul prin calitatea comunicării. Se abordează tehnici de negociere si de rezolvare a obiecțiilor interlocutorului, atitudini și practici profesionale în negociere pentru evitarea unor situații tensionate. Sunt incluse recomandări concrete pentru o bună comunicare directă.

Participanților la acest curs li se vor aloca 4 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru specialiștii constatare daune.

Grup țintă

  • Constatatori de daune.
  • Personal cu atribuții în relații directe cu clienți și parteneri profesionali.

Obiectivele cursului

  • Dezvoltarea competențelor de management al conflictelor prin tehnici de negociere și gestionare a emoțiilor;  
  • Cunoașterea de către participanți a cerințelor pentru succesul unei negocieri și a unor abordări de înlăturare a barierelor de comunicare;
  • Furnizarea recomandărilor principale pentru eficiența comunicarii față în față și rezolvarea situațiilor tensiona

Tematica

  • Tehnici de negociere și de rezolvare a obiecțiilor interlocutorului;
  • Condiții esențiale pentru succesul negocierii;
  • Prevenirea și depășirea situațiilor tensionate;
  • Managementul conflictelor și înlăturarea barierelor în comunicare;
  • Recomandări esențiale pentru comunicarea față în față.  

Trainer

Romeo Jantea detine o experiență de peste 20 de ani in asigurari, cu atribuții de top management in mari societăti de asigurari și in brokeraj. De asemenea, are o experiență considerabilă ca si consultant pentru dezvoltarea afacerilor si management și este formator pentru pregatirea profesională a adulților certificat din anul 2010.

Romeo Jantea este membru in Asociația pentru Promovarea Asigurarilor, in Asociația Administratorilor Independenți si in Asociația Centrul de Arbitraj si Mediere in Asigurări.

Durata/Perioada

Programul are o durată de 3 ore (4 credite) și se va desfășura în data de 16 ianuarie 2019, în intervalul orar 10:00-13:00.

Investiție

Investiția pentru acest program este de 180 lei + TVA/participant și include: materiale curs, pauze de cafea, certificat de participare.

Discounturi

La tariful de mai sus se acordă o reducere de 5% persoanelor care au participat la cel puțin încă un modul din cadrul programului de pregătire profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.

 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și