Finanţarea companiilor prin intermediul pieţei de capital

București 07 Februarie 2019

Trainer: Radu Toia

Detalii

Principale aspecte care vor fi discutate în cadrul programului vizează modalităţile de finanţare a companiilor prin intermediul pieţei de capital, ca alternativă la clasica finanţare bancară.

În urma participării la acest program, cursanţii vor dobândi cunoştinţe cu privire la existenţa posibilităţii de finanţare prin intermediul pieţei de capital, tipologia finanţatorilor prezenţi pe piaţa de capital, condiţiile şi modalităţile de atragere a finanţării etc.

Programul corespunde obiectivului Uniunii Europene privind Uniunea Pieţelor de Capital, prin atragerea de finanţare de către companiilor mici şi mijlocii de pe piaţa de capital, în vederea dezvoltării acestora şi creerii de noi locuri de muncă.

Grup țintă

Grupul ţintă vizat în principal este cel al antreprenorilor care deţin companii nelistate la bursă şi al managerilor acestor companii.

Obiectivele cursului

Cursul îşi propune să familiarizeze companiile nelistate cu modalitatea de finanţare prin intermediul pieţei de capital, în vederea diversificării surselor de finanţare, atât ca premiză cât şi ca rezultat al dezvoltării activităţii companiei.

Antreprenorii pot folosi cunoştinţele dobândite în cadrul acestui program pentru a accesa noi surse de finanţare a companiilor deţinute precum şi pentru a reduce dependenţa de finanţarea bancară.

Tematica

  • Prezentare generală a pieţei de capital din România;
  • Finanţatori adecvaţi funcţie de etapele dezvoltării unei companii;
  • Condiţii şi modalităţi de atragere a finanţării;
  • Condiţii de listare la bursă;
  • Obligaţii post-admitere la tranzacţionare;
  • Costuri de admitere la tranzacţionare şi costuri de mentenanţă.

Trainer

Radu Toia - Consilier în cadrul ASF. Lector ISF şi AAF. Fost Director Executiv al Asociației Administratorilor de Fonduri (AAF), fost membru în Colegiul de Coordonare al Entităţii de Soluţionare Amiabilă a Litigiilor în Domeniul Financiar Nonbancar (SAL-FIN), fost administrator independent al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), fost Vicepreședinte al Sif Transilvania, fost Director in cadrul CNVM şi ASF.

20 ani de experienţă în domeniul pieței de capital.

Durata/Perioada

Programul va avea loc joi, 7 februarie 2019, în intervalul orar 09.00 - 16.00.

Investiție

Investiția necesară pentru acest program este de 350 lei + TVA/participant li include: suport de curs, pauze de cafea, certificat de participare.

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și