Asigurări de viață - Underwriting

București 09 Mai 2018 - 10 Mai 2018

Trainer: Daniela Elena Simulescu

Detalii

Programul „Asigurări de viață - Underwriting” se adresează persoanelor care doresc dezvoltarea unei cariere în domeniul subscrierii/evaluării riscului în asigurările de viață. Obiectivul cursului este de a înțelege scopul evaluării riscului în activitatea de asigurare, de a stăpani terminologia curentă în domeniu, de a cunoaște modalitățile de selecție a riscurilor și de a dobândi competențe primare în underwriting-ul medical și non-medical.
Programul este împărțit în sesiuni teoretice și sesiuni practice – studii de caz. Exercițiile practice vor fi atât individuale, cât și pe echipă, cu feedback din partea lectorului.

Grup țintă

Cursul se adresează angajaților societăților de asigurare și intermediarilor în asigurări.

Obiectivele cursului

La finalul programului, participanții vor înțelege rolul subscrierii în evaluarea corectă a riscurilor preluate de către companie, în cazul asigurărilor de viață, își vor fi însușit cunoștințele esențiale în materie de underwriting (selecția și evaluarea primară a riscurilor medicale, ocupaționale, financiare, rezidențiale) și vor percepe influența procesului de subscriere asupra rezultatelor companiei de asigurări de viață.

Tematica

Principalele teme abordate:
1.Necesitatea selecției riscului
2. Etapele selecției riscului
3. Analiza cererii de asigurare și a documentelor anexe
4. Factorii de risc medical
5. Bolile cu cel mai mare impact asupra speranței de viață
6. Factorii de risc non-medical
7. Instrumente de subscriere

Trainer

Daniela Elena Simulescu este absolventă a Universității Pitești, cu licență în biologie. Studiile postuniversitare de Teoria și Practica Asigurărilor la Academia de Studii Economice București întregesc pregătirea academică. 

A participat la cursuri de vânzări, organizate de către asigurători și are experiență în vânzări de asigurări de viață pentru Garanta, Omniasig VIG, Allianz Țiriac și non-viată ca broker în asigurări.   

A făcut parte ca inspector specializat life din echipa Alliaz Țiriac și ca manager în relația cu brokerii la Uniqa SA. Are experientă în management. Are autorizație ca mediator și face parte din echipa de conciliatori SAL-FIN.

Durata/Perioada

-Miercuri, 9.05.2018 orele 14:00 – 18:00
-Joi, 10.05.2018  orele 14:00 – 18:00

Investiție

Investiția pentru acest program este de 400 lei+TVA/participant și include: suportul de curs; pauze de cafea; certificat de participare.

Discounturi

La tariful de mai sus se acordă următoarele reduceri:

  • 15% pentru Societăți de asigurare/Societăți de intermediere în asigurări/Fonduri de pensii private pentru înscrierea a peste 7 persoane;
  • 10% pentru alte instituții/organizații pentru înscrierea a peste 7 persoane;
  • 5% pentru alte instituții/organizații pentru înscrierea a 3-6 persoane;
  • pentru persoane fizice reducerea este de 50 de lei.
Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.

 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și